DONEAZĂ

EN

Misiunea Fundației OPEN FIELDS este grija pentru oameni și natură

Dezvoltăm și responsabilizăm comunitățile, făcând oamenii mai fericiți și mediul înconjurător curat.

Scopul nostru este să îmbunătățim mentalități și comportamente transmițând semenilor noștri idei și valori autentice.

Acționăm cu mintea deschisă, astfel încât să dezvoltăm modele și schimbări sustenabile. În acest fel oamenii vor fi mai generoși, mai atenți la cei din jurul lor și mai implicați, devenind ei înșiși un nucleu de schimbare pentru propriile comunități.

Credem în viziunea noastră și suntem convinși că-i vom amplifica impactul prin scalabilitate și prin parteneriate cu alte entități.

+

Implică-te

Stoparea foametei și a sărăciei la nivel mondial este o provocare mare, dar nu este nerealistă. Este nevoie ca fiecare dintre noi să ne facem partea noastră pentru ca lumea să ajungă să fie lipsită de sărăcie și foame. Partenerii noștri din SUA și Europa ne-au sprijinit în realizarea inițiativelor noastre prin proiectele implementate de creștere a animalelor, microîntreprinderi, microcredite și activități agroturistice.

 

Și tu poți face diferența în viața unei familii nevoiaşe, prin parteneriatul cu Open Fields! Fie că este vorba de o viţică, o capră sau un răsad de pom, ajutorul tău va însemna foarte mult pentru nişte oameni care se luptă să pună ceva pe masă în fiecare zi.

DONEAZĂ

OPEN FIELDS FOUNDATION

Str. Mihai Romanul nr. 19, 400472 Cluj-Napoca, Romania

Tel.: +40 264 403 680 | office@openfields.ro