Home >

Updates >

Open Fields îşi continuă misiunea prin parteneriatul strategic cu Bóthar

Open Fields lucrează în parteneriat cu comunitățile și alte organizații conexe pentru a crea un impact durabil, pentru a inspira și susţine oamenii să facă schimbări personale pentru o lume mai bună.

 

În ultimii 15 ani, unul dintre cei mai apropiati parteneri ai noştri a fost Bóthar. Prin acest parteneriat, Open Fields a fost capabil să ofere o mână de ajutor și să ridice din foame și sărăcie extremă mii de familii din cele mai sărace zone din România. De-a lungul anilor, am donat aproximativ 700 de juninci cu sprijinul Bóthar.

Avem exemplul lui Clapau Vasile și Sofrona, din satul Dumitra, părinți a unsprezece copii, beneficiari fericiți ai unei juninci irlandeze din ianuarie 2016, care și-au îmbunătățit considerabil nutriția și au reușit să economisească bani cheltuiți altfel pentru a cumpăra lapte pentru familia lor.

 

“"Această junincă a adus o rază de speranță pe cerul înnorat de deasupra familiei noastre. Vă mulțumim pentru că ne-ați încredințat o asemenea binecuvântare. Vrem să mulțumim fermierilor irlandezi pentru generozitatea lor și promitem că vom face același lucru și atunci când va veni timpul ca noi să transmitem binecuvântarea celorlalți. N-am crezut că am putea avea şi noi ceva pentru a da altora. Această văcuţă înseamnă mâncare pe masă și lapte în cănile care erau goale, atât de des ... această vacă înseamnă, de asemenea bani pentru rechizitele copiilor! Din toată inima noastră, MULȚUMIM!“

a spus Sofrona cu un zâmbet mare pe față

DONEAZĂ

EN

OPEN FIELDS FOUNDATION

Str. Mihai Romanul nr. 19, 400495 Cluj-Napoca, Romania

Tel.: +40 264 403 680   |   Fax: +40 264 403 682

office@openfields.ro